Boyko: Şenol Güneş bana selam bile vermiyor

Beşiktaş’ın devre arasında yoğun çalışmalar sonrası kadrosuna kattığı Ukraynalı kaleci Denys Boyko, uyum sorununu bir türlü atlatamamış, oynadığı maçlarda da yediği hatalı gollerle büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.
KARARIMI VERMEDİM
Boyko’nun, menajeriyle yaptığı görüşmede “Hoca bana selam bile vermiyor. Böyle bir ortamda nasıl dururum bilemem. Başkanın desteği beni ayakta tutuyor. Kesin kararımı vermedim. Beşiktaş taraftarı beni çok seviyor. Kalırsam onlar için kalırım” diye konuştuğu öğrenildi.
GİTMEK İSTEMEDİ
Öte yandan Boyko’nun milli takım öncesi düzenlenen barbekü partisinde Şenol Güneş ile yaşadığı gerilimin perde arkası aralandı ve ikilinin ciddi bir şekilde tartıştıkları ortaya çıktı. Boyko’nun son hafta Konya’ya gitmek istemediği, Güneş’in kendisini ilk 11’de oynatacağını söylemesi üzerine ise, “Milli takıma gideceğim. Çoğu maçta oynamadım. Bu sefer de Tolga oynasın” yanıtını verdiği öğrenildi. Kartal’ın 2-1 yenildiği maçta Boyko görev yapmıştı.
BOYKO’YA KEFİLİM
Boyko-Şenol Güneş cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, başkan Fikret Orman Ukraynalı kaleciyi zorunlu şartlar dışında bırakmayı düşünmediğini yineledi. Orman’ın, Kiev Beşiktaşlılar Derneği’nin şampiyonluk gecesi için gittiği Ukrayna’da, Boyko ile kendisine gelen sorulara “Boyko’yu ben çok izleyerek getirdim, gitmesine de karşıyım. Ben O’na kefilim” diye cevap verdiği ve o sırada çevresindeki kişilerin de Boyko’nun çok iyi kaleci olduğunu söyleyip şans tanınmasını istedikleri ifade edildi.
Etiker